Nieuws

Welkom in onze nieuwsrubriek. Hier vindt u de meest recente artikels uit onze newsletter en de laatste nieuwtjes over ons kantoor. Wilt u onze artikels over de verzekeringswereld en de actualiteit ontvangen? Schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en vul uw e-mailadres in.

 

 

Tak 21-verzekeringen kunnen als gevolg van de eraan verbonden kosten, taksen en de huidige lage rentevoeten op vervaldag een negatief rendement hebben. De FSMA roept de consumenten op hier aandachtig voor te zijn. Ze heeft ook de verzekeringssector gewezen op het belang van een duidelijke informatieverstrekking hierover bij de verkoop van Tak 21-verzekeringen. 

Lees meer >>

Vanaf 1 augustus 2020 moet een schenking die gekoppeld is aan een gesplitste aankoop voorafgaan aan de verkoopovereenkomst bij betaling van een voorschot. Een herziening van de wet dringt zich op.

Lees meer >>

Zover zijn we dan: eind juni… begin van de zomer, stralend zonnetje, lange zwoele avonden … en de belastingbrief die dringend moet worden ingevuld! Ben jij er zo eentje die de klus tot de laatste dag uitstelt of begin je er zo vlug mogelijk aan? In ieder geval, het is nu het ideale moment om ook al eens na te denken over … je belastingbrief van volgend jaar.

Heel wat uitgaven die je dit jaar doet geven immers volgend jaar recht op een belastingvermindering. Waarom er dan niet meteen werk van maken? Ziehier 5 tips die je nu al kan toepassen om volgend jaar minder belastingen te betalen :

Lees meer >>

Oplichters proberen op allerlei manieren gegevens van cliënten van banken te weten te komen. Via e-mail (phishing), sms (smishing) of de telefoon (vishing) proberen ze gebruikersnamen, wachtwoorden, eenmalige wachtwoorden (OTP’s), telefoonnummers enz. te ontfutselen, die ze daarna zonder medeweten van de cliënt gebruiken om hun rekeningen te plunderen. Waar moet ik op letten en wat kan ik doen?

Lees meer >>

Een ongevallenverzekering voor jou en je voortbewegingstoestel(len) (step, (elektrische) fiets, monowheel, hoverboard...)

Lees meer >>

Pagina's