Fintro

 

Kantoor Goetry, uw Fintro bankagent!

 

De waarden van Fintro en ons kantoor zijn meer dan louter vier woorden. Ieder van ons geeft er immers een eigen invulling aan en gaat er op zijn eigen manier mee aan de slag. Beschouw de betekenis hieronder dus als een wegwijzer en niet als een voorschrift.

 

GEZOND VERSTAND

“In de drukke wereld sta je pas sterk met twee voeten op de grond.”

In een wereld die als een sneltrein voorbijraast, is gezond verstand al een innovatie op zich. Net zoals de volksaard van elke Belg, blijft Fintro nuchter, no-nonsense en met twee voeten op de grond. We bekijken de realiteit zoals ze is. Het maakt dat het merk soms eigenzinnig is en haar eigen koers vaart. Maar net door onze duidelijkheid en transparantie, bieden we houvast en rust.

 

VERBINDEND

“Jij geeft aan waar je heen wil. Wij luisteren, begrijpen en begeleiden.”

Fintro gelooft in de kracht van échte verbinding. Via ons inlevingsvermogen en onze luisterbereidheid, creëren we een diep begrip voor de individuele keuzes die elke mens in zijn leven maakt. Dat stelt ons in staat hen via persoonlijke begeleiding nieuwe zuurstof te geven op elk moment van hun leven. We leggen ook verbindingen tussen mensen onderling om ruimte te creëren voor lokale initiatieven die iedereen goed doen.

 

VERANTWOORDELIJK

“Bij Fintro? Daar streven we naar kwaliteit. Altijd.”

We combineren de sterkte van de BNP Paribas Groep met de lokale verankering van elke agent. Het maakt van ons bekwame vakmensen die midden in het leven staan en steeds op de hoogte blijven van de nieuwste evoluties. Zo kunnen we elke mens, van zelfstandige tot particulier, met kennis van zaken en volgens de regels van de kunst adviseren. Om onze klanten écht te helpen, durven we ook negatief advies of moeilijke boodschappen te geven. We tonen ons proactief, geen enkele inspanning is ons te veel en we doen wat we zeggen.

 

WARM

“Al werken we met cijfers, het zijn de mensen en hun ervaringen die écht tellen.”

We zijn een warme en levenslustige bank. Al werken we met cijfers, het zijn de mensen en hun ervaringen die écht tellen. We hebben vertrouwen in elkaar en onze omgeving. Nooit naïef, maar wel optimistisch. Nooit anoniem, maar altijd met een gezicht. We tonen ons openhartig en zorgen dat ieder zich bij ons thuis voelt. Als we fouten maken, erkennen we ze en trekken we er onze lessen uit. Zo zijn we niet alleen letterlijk, maar ook figuurlijk dichtbij.

 

Fintro is een afdeling van BNP Paribas Fortis NV, Warandeberg 3, 1000 Brussel (RPR Brussel – BTW BE0403.199.702).