De Corona crisis : buitengewone tijden.

Bij Kantoor Goetry³ zijn we van mening dat de kwaliteit van onze dienstverlening actief bijdraagt aan het welzijn van onze klanten!

 

Daarom hebben wij in navolging van de maatregelen die de Belgische Overheid heeft genomen om de verspreiding van het Corona-virus te voorkomen én in het belang van onze samenleving en onze medewerkers de dienstverlening in het kantoor aangepast :

 

  • Ons kantoor zal enkel nog open zijn op afspraak.

 

  • Waar het kan, communiceren we zoveel als mogelijk digitaal én telefonisch met elkaar én bijgevolg niet fysiek (face2face), daarom vragen we u om een fysiek bezoek aan ons kantoor te vermijden.

 

  • We gaan samen met jullie gebruik maken van de nieuwste digitale technologieën zoals Whatsapp, FaceTime, Duo, Webex, Skype, Zoom, Microsoft Teams,… 

 

  • Blijf op een veilige manier in contact met ons kantoor via onze gratis én unieke app PRONTO-App met de installatie code 030751 (Android én Apple)

 

  • Neem af en toe een kijkje onze website www.kantoorgoetry.be en ga naar de rubriek ‘Nieuws’ waar we up-to-date informatie geven.

 

  • Met Fintro Easy Banking Web, Fintro Easy Banking Business of Fintro Easy Banking App beheert u al uw bankzaken waar en wanneer u dat maar wilt.

 

  • Maak gebruik van onze cash-in & cash-out automaat van 6u.00 tot 23u.00.

 

  • Wij werken allemaal van thuis uit (telewerk). Wij proberen hinder voor u als klant hierdoor zo veel mogelijk te vermijden, doch excuseren ons bij voorbaat moest de communicatie iets moeilijker lopen dan anders.

 

Uiteraard zullen we opgelucht en blij zijn wanneer we het normale leven opnieuw kunnen hervatten, maar deze Corona crisis zal ons niet klein krijgen!

Koester je familieleden en vrienden, heb aandacht voor zij die extra kwetsbaar zijn, vraag je buren of je iets kan betekenen, volg de voorzorgsmaatregelen op om de verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan en draag heel goed zorg voor elkaar!

 

Kantoor@Goetry.be

Uw verzekeringsmakelaar en bankagent

Tel. 058 23 74 40

Marktplein 3

8620 Nieuwpoort